Wat kost dat nou om je site een SEO behandeling te geven?

Deze vraag zou ik kunnen beantwoorden met... het kost veel meer als u het niet doet. Wat een flauw antwoord nu weet ik nog niets... u hebt gelijk. Om uw website zoekmachine vriendelijk te maken zijn er een aantal voorwaarden die erg belangrijk zijn en noodzakelijk anders heeft elke SEO handeling geen effect. Het allerbelangrijkste is dat uw website veel tekst bevat met (zoek) woorden die relevant zijn aan het product of dienst die u aanbiedt. Ik bedoel hier geen plaatjes of afbeeldingen mee want er is geen enkele zoekmachine die plaatjes kan lezen of kan zien of er relevantie is met uw activiteiten. Natuurlijk horen er afbeeldingen of grafische zaken op uw site staan want het oog wil ook wat. 

Een hele mooie website die niet gevonden wordt door zoekmachines als Google ... is als een mooie etalage in een stille achterbuurt.... zinloos. Maak gebruik van SEO.

De kosten.

Stel dat u een website hebt
met in het navigatie menu 8 linken die verwijzen naar pagina's van uw website, dan betekent dat er 8 pagina's geschikt gemaakt moeten worden voor optimalisatie van zoekmachines (SEO). Want elke pagina afzonderlijk kan bijdragen in de kracht van uw website en zoekmachines als google zullen elke pagina spideren op relevantie. De kosten hiervoor bedragen Euro 30,00 per pagina... dus in dit voorbeeld acht maal dertig euro is 240,00 euro (excl.BTW)

Zoals in bovenstaand voorbeeld kunt u zien dat als u geen SEO specialist "in de arm neemt" die investering zich ruimschoots betaald maakt want het verschil is geen of weinig bezoekers op uw website (betekent geen verkoop of reacties) of een regelmatige stroom bezoekers die klant kunnen zijn of worden. En dit omdat u goed en snel gevonden wordt op Internet in zoekmachines. In dit voorbeeld ben ik uit gegaan van een eenvoudige website geschreven in html script met eventueel wat java of flash.

Websites in php sript (dat zijn o.a. vaak webwinkels) vereisen een andere aanpak, deze hebben vaak wel tientallen pagina's. Natuurlijk goed voor mijn portemonnee om die allemaal een SEO behandeling te geven maar dat zou het doel voorbij schieten. In overleg met u kunnen we dan een selectie maken welke het meest relevant zijn.

90 % van alle websites op internet hebben meer geld gekost als dat ze opbrengen en hebben nauwelijks commerciŽle waarde, omdat er meer aandacht is besteed aan de grafische vormgeving dan aan de commerciŽle kracht.... Daarom is SEO zo belangrijk.

Probeer zoekmachines niet te belazeren. je wordt gestraft.

firefox-graySommige websites proberen de zoekresultaten van de zoekmachines in hun voordeel te beÔnvloeden door gebruik te maken van trucjes. Dit wordt "black hat SEO" genoemd. Een bekende truc is het gebruiken van zinnen met steekwoorden in dezelfde kleur als de achtergrondkleur van de website (cloaking); ze zijn dan wel zichtbaar voor de zoekmachine, maar niet direct voor de bezoeker. Deze trucjes werken vaak in het begin even, totdat ze veel gebruikt gaan worden. Dan verzinnen de makers van zoekmachines methodes om dit soort ongewenste optimalisatie tegen te gaan. Tegenwoordig treden makers van zoekmachines harder op tegen zulke ongewenste trucjes, waarbij websites zelfs uit de index van de zoekmachine verwijderd kunnen worden. Zo werd de Duitse website van BMW 30 dagen volledig uit de zoekindex verwijderd, omdat ze een landingspagina met alleen maar keywords maakten voor zoekmachines, terwijl "echte" bezoekers werden omgeleid d.m.v. Javascript.

Je hebt nu al zo veel geld uitgegeven aan je website en het resultaat =0 . Zorg dan dat je gevonden wordt door zoekmachines op de zoekwoorden waarop je gevonden wil worden. Wij berekenen voor uw website optimalisatie (SEO) geen duizenden Euro's... wat wij verlangen verdient u binnen de kortste tijd ruimschoots terug.

SEO START BEHOORD TOT DE TOP TIEN SEO      SPECIALISTEN IN NEDERLAND EN BELGIň. GEGARANDEERD MEER BEZOEKERS.

Aangepast zoeken